Опитайте приставката на Jenata-vchas.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 октомври-РАК Шанс за делова стабилизация, ОВЕН Делови успехи и здравословни притеснения Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 октомври-РАК Шанс за делова стабилизация, ОВЕН Делови успехи и здравословни притеснения
Facebook Twitter Google+За Овните отлични възможности, но и здравословни дилеми, а Телците следва да  повишат вниманието си. Близнаците да се стабилизират, а шансът на Раците е реален. Лъвовете да разчитат на късмета си, а Девите да отстранят... Седмичен хороскоп за периода от 15 до 21 октомври-РАК Шанс за делова стабилизация, ОВЕН Делови успехи и здравословни притеснения

За Овните отлични възможности, но и здравословни дилеми, а Телците следва да  повишат вниманието си. Близнаците да се стабилизират, а шансът на Раците е реален. Лъвовете да разчитат на късмета си, а Девите да отстранят проблемите си. За Везните се разкриват сигурни възможности, а за Скорпионите периодът е силно драматичен.

 Стрелците да повишат самочувствието си, а Козирозите разполагат с добри възможности. Водолеите се възстановяват, а Рибите решават проблеми.

 

ОВЕН 

Делови успехи и здравословни притеснения

Не се притеснявайте да изразявате открито мислите и да се борите за идеите си. Предстоящият седмичен период е надежден за реализацията ви в много отношения.

Най-важната ви задача е да се заемете с укрепването на позициите си. Действате ли активно в това направление, до месец и половина постигнатите резултати ще са блестящи. През делниците ще отстраните пречки. Финансовите ви постижения ще са на ниво. Така ще е през всички делници. Очертават се здравословни проблеми, които ще тормозят мнозина от родените в зодията.

 

ТЕЛЕЦ 

Необходимо е високо ниво на концентрация

            Живейте с повече настроение, предстоят ви успешни реализации, с които ще удовлетворите част от търсенията си. Телците очакват положителна развръзка на проблемите си, но без наличието на активни действия в условията на достатъчно стабилна подкрепа ситуацията едва ли ще е ползотворна за вас. Съдбовните данни за периода категорично подчертават, че късметът ви е силен и ще подкрепи усилията ви. Петък е напрегнат, но ще е успешен. Уикендът е по-труден и неприятен. Без благоприятният четвъртък, делниците и особено тежката сряда са затрудняващи. 

 

БЛИЗНАЦИ 

В условия на нестабилност

           Затруднения от различен характер ще ви карат да търсите нови начини и контакти за преодоляването им. Голяма част от Близнаците са на път да преодолеят постоянно присъстващата в живота имдвойственост. Това може да се постигне единствено чрез волеви усилия, които за моментанаистина трябва да приложите, защото започва важен етап за вашата лична и делова реализация. Петък ще е напрегнат, а в събота мнозина са отпуснати. Неделя е проблематична. С изключение на активния и успешен четвъртък, другите делници са напрегнати и създават трудности.

 

РАК 

Шанс за делова стабилизация,

            Сетивата ви са отворени за новостите, които ще ви подтикват задълбочено да ги анализирате. Седмицата е твърде благоприятна за вашата делова реализация от гледна точка на парични печалби и за нови начинания в професионалната сфера. Астологичната картина  за седмицата ясно подчертава, че ще действате мощно и ще достигнете до реализация на целите си – делови, обществени,лични и пр. Петък е благоприятен, а уикендът – много напрегнат. Проблемите не отстъпват и през делниците на това седемдневие, от които определено  най-успешният  ден ще бъде четвъртък.           

 

ЛЪВ 

Вярвайте в шанса си 

            В много отношения с работата, присъствието, идеите и предвижданията си се превръщате в опора за повече хора, очаквайки от вас закрила, полезни съвети, финансова и морална подкрепа. Много важно е да вярвате в шанса и възможностите си  относно реализацията на целите и ангажиментите ви през седмицата. Измина една голяма част от доста тежък и мъчителен етап на напрежение. С бързи крачки се приближавате към края му, който ще настъпи  със завършването напредстоящия месец юли. Петък ви носи промени, а уикендът е благоприятен. Понеделник и вторник са по-трудни и напрегнати, а сряда и четвъртък разкриват много добри възможности за напредък.

 

ДЕВА 

Преодолейте колебанията

            През следващите дни бъдете по-внимателни към себе си, не си позволявайте излишна показност и неспособност да се владеете. В делови план предстоящият седмичен период гарантира добри възможности за реализация, но мнозина от Девите са разколебани за решителни действия и по-често позициите им са колебливи вместо да са непоклатими. Истина е, че в момента около мнозина от вас цари неяснота, коятоне може да ви амбицира за конкретни действия – особено в бизнеса. Петък е нестабилен за сметка на успешният уикенд. Понеделник и четвъртък  са хубави, но вторник и сряда са напрегнати.   

    

ВЕЗНИ 

Надеждни възможности

            С нови отговорности и ангажименти ще започне седмицата за вас. За вас предстоящата седмица разкрива надеждни възможности за осъществяване на проектите. В личен план шансът ви е по-изразителен. По отношение на деловите инициативи възникват дребни пречки,отстраняването на които ще ви струва известни усилия и нерви, но ще ги отстраните без особени затруднения. Петък и събота са доста нервни и неудобни. Неделя ще е благоприятна. Това определение се отнася и за следващите делници, които ще ви разкрият нови възможности.

 

СКОРПИОН 

Вълнения и емоции

            Повечето от начинанията ви ще приключат с очакваните резултати и този факт ще ви вдъхне увереност и сила. Представителите на зодията са подчинени на мощно емоционално въздействие и ще бъдат доста напрегнати през периода. Тук въпросът опира най-често до любовните взаимоотношения, а в тази област ситуацията може да се променя твърде динамично и задължително е непредсказуема във висока степен. Петък ще е спокоен и уравновесен, а уикендът и понеделник ще са доста нервни и напрегнати за повечето от вас. В следващите делници бъдете по-енергични и напористи.

 

СТРЕЛЕЦ 

Засилете самочувствието и се стабилизирайте

            Изхождайки от собствените си интереси ще отстоявате с пределна яснота позициите си и ще постигате своето. Представителите на Стрелец се намират във важен период от живота си, който недвусмислено дава яснота, че това е начало на промени. Първата и най-важна работа, с която трябва незабавно да сезаемете е да възстановите самочувствието си. То е основата, върху която следва да стъпите, за да продължите по пътя си напред. Петък, както и уикендът са успешни, е понеделник е ново начало. Слабият ви ден се оказва вторник, а  през следващите два дни развитието ви ще е успешно.

 

КОЗИРОГ 

Добър шанс

           Живота ще ви натовари с радостни и не толкова радостни изживявания. През новата седмица представителите на Козирог ще докажат по безспорен начин мощния трансформиращ ефект на високата си енергийна интензивност. В случая става въпрос не толкова за промени, колкото за моделиране на събития, ситуации, обстоятелства и пр. всекидневни явления, които са предизвикали известни затруднения. Ще ги отстраните. Благоприятен петък и не по-малко успешен уикенд. Делниците, без четвъртък носят повече напрежение и повишена нервност.

 

ВОДОЛЕЙ 

В етап на възраждане

            Изискванията към другите ви задължават да проявявате повече яснота в собствените си действия, за да бъдете разбрани и да получите очакваната подкрепа. Като изключим семейните неприятности, които при някои от Водолеите ще приключат след развод, новият седмичен период определено ще свали доста тежести от раменете ви. Започва благодатен период на развитие, който ще стабилизира едни от вас в деловата сфера, а за други разкрива значителни възможности за лична стабилизация. Петък и уикендът не блестят, но никак не са лоши. Понеделник и вторник носят доста напрежение, а следващите дни ще ви радват с успех.

 

РИБИ 

Решавате  затрудненията

Насочете творческите си дадености и желания в градивна посока и ще се радвате на добри резултати. Времето за решаване на проблемите и за получаване на очакваните резултати настъпи и за Рибите. Това определение засяга не само трудно решимите делови теми, които напоследък са въпрос номер едно за мнозина, но и здравословното състояние на онези от родените в зодията, които небиха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Петък и събота ще ви радват със сполука. Неделя е нервна, а понеделник и вторник са напрегнати. Следващите дни са по-добри, но също ще са нервни.

Още от категорията
Коментари